Töttöröö!

Ihmeiden aika ei ole ohi. Olen nimittäin saanut mahdollisuuden lähteä 2 viikon lomalle töistä ja talvea pakoohan tässä on päästänä. Suuntana on siis viikon verran Singapore (vanhojen muistojen verestäminen) ja sitten viikon verran Filippiinit (jotain uutta ja jännittävää).

Nyt on tietenkin menossa se matkan mielenkiintoisin ja mullistavin osuus, joka on luonnollisesti lentäminen. Oma matka on suunniteltu seuraavasti: klo 18 Helsingistä Amsterdamiin josta klo 21 kohti Singaporea. Perillä Sporessa ollaan sitten huomenna sunnuntaina joskus viiden pintaan... mutta mitä aikaa? Paikallista? Suomalaista? Suomenruotsalaista? En tiedä. Luvassa on siis kunnon treeniä istumalihaksille ja takuulla nautinnollisia lentoaterioita! Ai ihanuus! Ootte kaikki varmaan NIIN kadeja että!

Huomioikaa myös että 10 päivän sääennuste on luvannu sekä Sporeen että Filppareille sadetta ja sadetta ja vähän vielä sadetta.. tosin saattaa olla ukkostakin, jotta sellaseen riemuun sitä olis niinku tarkoitus mennä. No ainakin on lämpöisempi kuin täällä. Sen rusketuksenkin meinaan kyl saada vaikka sitten väkisten (solariumissa) prkele! Kohta pääsee koneeseen ja jää tää dataaminen ainakin hetkeks pienemmälle huomiolle. Näillä erää kiitos ja kuitti!