Voin kuule nyt ihan myöntää, että keskiviikon jäljiltä ei ollut mikään älytön biletysvimma ollenkaan. Perjantaina käytiin Jordanin kanssa ChinaTownissa, jossa sain mun nimeni kiinalaisilla kirjaimilla kirjoitettuna ja sitten käännöksen, et mitä se mahtaa tarkoittaa enkuksi. Nimenihän menee kahdella tavulla joista ensimmäinen SAN tarkoittaa mulberry, eli mulperipuun hedelmää ja toinen tavu NA tarkoittaa sexy lady. Kuulema aika osuva nimenkäännös mulle ;)

IMG_4913-normal.jpgChinaTownin yömarkkinat... aikamoinen turistirysä mutta oli kaikkee NIIN kivaa tarjolla!

Ostin myös hieman tuliaisia ja sitten itselleni sellaisen ihanan pitkän musta-valkoisen silkkimekon. Aivan ihania mekkoja oli kyl putiikit täynnä. Päätettiin Heidin kanssa että tonne mennään kyl uudestaan! Muuten ChinaTownis oli paljon no kiinalaisia ja kiinalaista ruokaa, kummallisia mausteita, rihkamaa ja lääkeputiikkeja. Yhdenkin lääke/maustekaupan ikkunassakin oli sellainen suloinen pieni bambi... täytettynä! Siitä syvästi järkyttyneinä päätettiin palata takaisin sivistyksen pariin ja juotiin sellasen länsimaalaisentyylises baaris sit hieman irkku/sidua. Se helpotti!

Lauantai oli meillä sitten ihan lepopäivä... vedettiin lonkkaa ja sit loppupeleis vaan könyttiin jälleen kerran Jurong Pointin ostarille. Sillä oli taas kerran tuttuja naamoja! Käytiin sitten elokuvissa katsomassa paljon hypetetty Paranormal Activity ja voin muuten sanoa, että oli kyllä totaalisesti ajan sekä rahan haaskausta se leffa. Ihan uskomattoman huono, eikä lainkaan pelottava. Mutta mä oonkin niin karaistunut!

CIMG0064-normal.jpgNyt oli sitten sekä Iceman että Icewoman kuvissa... hyvä Suomi!

Sunnuntaina me sit mentiin reippaasti jo kahdeltatoista Jordania tapaamaan. Tarkoitus oli mennä syömään pihviä ja sitä varten raahauduttiin Bugisiin. Pihviä saatiin ja se oli hyvää, mutta miulla olotila oli melko kaamee ku tuntu että pää on täynnä limaa. Siinä sitten hetki kärvisteltiin enneku lähettiin kotiin. Loppupäivä menikin sitten lepäillessä ja läksyjä tehdessä, sillä täällä koulussa niitä kyllä piisaa!