Huh-huh ja huijui! Taas yks viikonloppu takana Singaporen taianomaisessa miljöössä. Eli hellettä on taas ollut vaikka muille jakaa samoin kuin myös tosi kovia sade- & ukkoskuuroja. Mutta kai se on se Halloween mikä tuo ne ukkoset.

Kämpillä eletäänkin sitten jänniä aikoja kahdestakin syystä. Ensiksikin jännäämme Heidin kanssa joka ikunen yö meidän ilmastointilaitteemme puolesta. Se pitelee semmoisia ääniä, että on muuten sen laitteen taru tulossa kauniiseen loppuunsa ihan minä hetkenä tahansa

Toivotaan ettei se särkyminen tapahtuisi keskellä yötä sillä näissä helleolosuhteissa se meinaisi myös sitä sitten ettei muute nukkumatti hetkeen vierailisi. Tunnetusti meidän asunnon huoltoyhtiöön soittaminen toisi paikalle vain kolmesta kuuteen kappaletta mandariinikiinaa puhuvaa huoltomiestä aikatalululla: heti seuraavana aamuna, eli 2-5 arkipäivän sisään. Kahtellaan...

Toinen syy siihen, että me ollaan ihan jännän äärellä ovat lisääntyneet liskohavainnot asunnon sisätiloissa. Kämppiksemme Jonna bongas huoneestaan sängyn vieressä olevalta yöpöydältä tällaisen yhden söpön pikkuliskon. Me muut sitten reagoitiin kirkunaan ja tuktiin paikalle tutkimaan tapausta. Lisko todennäköisesti säikähti huomattavasti Jonnaa enemmän sillä se koetti kaikintavoin piiloutua ja onnistuikin siinä sitten loppupeleissä. Itse bongasin pikkuliskon eilisiltana keittiöstä. Meinaan vaan ettei sit ainakaan ole torakoita

Mutta jepsjeps-joo, Halloweenin juhlinta rajoittui minun ja Heidin osalta kauhuleffamaratoonin Marina Squaren Golden Village leffateatterissa.

Tällaisella posterilla sitten saivat meidätkin tulemaan paikalle...

Ohjelmassa oli siis Rob Zombien Halloween elokuvat sekä ennakkonäytös uusimmasta Saw sarjan kauhutekeleestä. Lippu maksoi 35 dollaria eli semmoiset noin 18 euroa ja se sisälsi ilmaista popkornia ja limsaa niin paljon kuin napa sieti.

Koko setti loppui siinä joskus kello kahden aikaan yöllä, mikä olikin jo ihan kohtalainen aika kömytä taksiin ja palailla kämpille. Taksikuski oli muuten harvinaisen mukava ja puhelias. Myös sen englanninkieli oli ymmärrettävää!

Sunnuntai oli loikoilu/lepäilypäivä jonka aikana myös saatiin jonkun verran läksyjäkin tehtyä. Nyt on sitten taas maanantai ja kulutamme koulunpenkkejä useamman tunnin rupeamalla. Kiitos ja näkemiin tällä erää!

 

PS: Kiitos paljon kaikille lukijoille ja kommentoijille! Mukava nähdä että niin monet jaksaa tätä mun läppää seurata!