On vuosi 2010 ja tämä kylmäpäinen suomi-tyttö on selvinnyt joululomasta takaisin koulun koville penkeille.

Loma siis meni ohi aivan liian nopeeta ja nyt on jo tammikuun puoliväli, mikä tarkoittaa myös sitä että olen jälleen kerran täyttänyt 21-vuotta. Tänään olisi sitten tarkoitus lähteä hieman tuota merkkipäivää juhlistamaan. Ohjelmassa on illallinen, karaokea ja mahdollisesti yöelämää jollain klubilla... saapa nähdä mitä ilta tuo tullessaan ;)

Joululoman kohokohta oli ehdottomasti reissu Balille. Aivan upea paikka! Tosi aika monetkin muut olivat päättäneet lomailla kyseisellä saarella samaan aikaan, varsinkin aussit, mutta onneksi sekaan mahtui hyvin.

CIMG0384-normal.jpgKuta beachilla oli muutama auringonpalvoja.. kyllä se väri hieman minuunkin tarttui!

Bali oli niin täysin Singaporen vastakohta, eli täynnä likaisia ruuhkaisia teitä, maksimissaan kaksikerroksisia taloja, kulkukoiria joka paikka täynnä samoin kuin katukaupustelijoita. Joka paikassa piti osata tinkiä, mutta ihmiset puhuivat ja ymmärsivät englantia todella hyvin ja olivat uskomattoman ystävällisiä ja iloisia missä ikuna kulkikaan. Ruoka oli myös hyvää ja se hintataso HUOMATTAVASTI halvempi kuin Sporessa. Jos aikaa olisi ollut enemmän niin olisin taatusti lähtenyt kokeilemaan kaikkea vesiharrastusmahdollisuuksia mitä saari tarjoaa samoin kuin olisin halunnut tutustua sen uskomattomaan luontoon tulivuorineen. Nyt tällä kertaa kävin vain jokea laskemassa ja tutustuin paikalliseen lisko- ja torakkakantaan...

CIMG0386-normal.jpgTämä paikka on surffareiden mieleen! (kyltistä päätellen)

Liian pian piti palata lentokoneella takaisin suurkaupunkin hyörinään. Juuri sopivasti uudeksi vuodeksi. Juhlapäivä jota paikallisten ei siis pitänyt niinkään paljon juhlia kun niillä on se oma Kiinalainen Uusi Vuosi mutta siis kyllä vaan sitä porukkaa oli liikkeenä enemmän mitä täällä on vielä koskaan nähnyt. Monilla oli kaikenmaailman paukkuserpenttiinejä ja pillejä, mutta ehdoton suosikki oli spray-lumi jolla sitten käytiin kiivaita lumitaisteluja pitkin katuja. Mekin saimme osamme vaikkemme sitä oikein kaivanneetkaan.

CIMG0460-normal.jpgUutta vuotta vietittiin muuan muassa VivoCityn Skyparkissa, jossa oli joku oma show.

Meillä oli kova halu päästä näkemään ilotulituksia, mutta eihän siitä tullut mitään kun niitä raketteja ammuttiin vain kuulema tasan yhdessä paikassa joka oli ihan eri puolella kaupunkia kuin missä me hengailtiin. No yhdet vodkapaukut juoneena minä ja Heidi vanhoina ja raihnasina päätimme vaihtaa vuotta ja sitten suunnata oman kämpän turvaan tätä kaikkea juhlintaa...

CIMG0463-normal.jpgMinä ja Rubbe toivotamme vuoden 2010 tervetulleeksi!

Uusi vuosi on siis vaihtunut pienemmälläkin juhlinnalla. Me olemme takaisin koulun penkillä ja elämä on normalisoitunut... paitsi että me varattiin paluulennot Suomeen, Heidin Lauri tuli kyläilemään, minulla oli tosissaan ne synttärit ja päätin että Thaimaaseen pitäisi vielä päästä.

Syndekakkua sain kahvinkera Heidiltä ja Laurilta mutta pelkkää kakkua myös karate-treeneissä mikä oli kyllä todella suloista ja hellyttävää, vaikkakin ennen sitä sensei rääkkäsi meidät lähes tajuttomiksi harjoitteillaan. Semmosta tällä kertaa. Heittäkää kommenteilla!