Olipa kuulkaas mukavata kun posti oli tuonut mulle tonne laatikkoon paketin Suomesta. No sehän oli tietenkin Patrikin lupaama lähetys, jonka piti sisältää salmiakkia, purkkaa ja yllätystavaran.  Olipas muikeeta kun selvis että tämä yllätystavara oli erään jo kuopatun firman eläköitynyt maskottilisko Rubbe!

Rubbehan on jo isomman luokan stara. Sillä on oma fanisivu Facebookissa ja se on kiertänyt Suomenmaata jo jonkin aikaa. Aina jos jossain on hyvä meinkinki, eli festarit tai muuta tapahtumaa nii Rubbe on ihan messissä ja hurmaamassa ihmisiä puolelleen kameleontin elkein.

Jonkin aikaa sitten Rubbe oli alkanut Facebookissa puhumaan miten hän kaipaisi tropiikin lämpöön ja pois kylmästä Suomesta. Eihän sellainen pimeä ja kylmä ole liskolle sopiva elinolosuhde... siipä Rubben toive toteutuin kun hän salamatkusti postissa Singaporeen.

Eihän lisko tropiikin lämpöön päästyään halunnut millään jäädä kotiin makaamaan vaan heti ekana piti päästä pikkuisen kahtelemaan yöelämää. Onneksi oli keskiviikkoilta. Keskiviikkoisin nimittäin useat baarit järjestävät Ladies Night -tapahtumia, mikä tarkoittaa etuja naisille: yleensä ilmaiseksi sisään ja ilmaista juomaa Laitettiin sitten mekkoa päälle ja lähdettiin Heidin, Jonnan, Lassen ja Rubben kanssa kohti Clarke Quayn ravintoloita.

Mie ja Rubbe juuri Clarke Quayhun saapuneina

Määrätietoisena liskona Rubbe otti ohjat käsiin ja halus suunnistaa sinne missä olisi parhaat Ladies Night edut. Määränpää oli The Arena yökerho, jonne pääsi naiset ilmatteeks sisään ja koko illan oli ilmasta drinksua tarjolla.

Sisäänkäynti The Arenaan... tää on parempi ku Ylen Areena

Oli kyllä oikein mukavata vaikka ilmaiset juomat olivat jotain hirveen makeeta liköörisettiä... Rubbe kahmi juomia oikein olantakaa ja tanssi ja bailas ku pieni eläin! Se sai paljon uusia kavereita ja hurmas oikeesti ihan kaikki paikallaolijat! Me Suomi-tytöt jäätiin kyllä ihan taka-alalle siinä tohinassa...

Mie, Rubbe ja The Arenan baarimikko

Itseasiassa oli kyl ihan mukavaa kun The Arenassa soitti myös sellainen tosi hyvä live-bändi kaikkia R 'n B covereita. Yleensä, jos musiikkia soittaa vaan DJ nii on aika mälsää ku ne ei ikuna soita yhtä biisiä enempää kun 30 sekuntia. Eli jos siinä musiikkitulvas tulee yksikin tunnistettava biisi nii se on jo loppu enneku oot tanssilattialla.

Tältä se bändi näytti ja hyvältä kuulosti. Trust me.

Juu, ei taida olla paljoo muuta sanottavaa tosta Ladies Night illasta. Hauskaa oli, vaikka suhteellisen myöhään menikin. Seuraavana päivänä saatiin ittemme ylös ajoissa kouluun, mut Rubbe kärsi hieman heikosta hapesta... grabbe-Rubbe. Nyt se sit on ottanu iisimmin ja vaan nautiskellu tästä lämmöstä.