Tiistaipäivä ja ohjelmassa koulutarvikkeiden ostoa ja... ja mitä ihmettä?!? Loppupäivä vapaata! Sepäs sattukin mukavasti

Aamulla herätys oli aikanen kuten yleensä ja koululle piti päästä Banyaa treffaamaan hyvissä ajoin. Tapaamispaikalle pääseminen olikin sitten vaikeempaa kuin luulis sillä ihan pelkästää yhdellä kiertokäynnillä ei nyt ihan jokainen paikka jääny mieleen.

Loppupelistä oltiin sitten kivasti vain 5 min myöhässä, mutta onneksi Banya oli autuaan tietämätön et sen piti viedä meidät ostaa koulutarvikkeita (Chi Yong unohti kertoo) joten mentiin sit odottelles siihen koulun omaan Subwayhin syömään aamupalaa. Puolikas BBQ Ranch Chicken patonkiateria kustansi vajaan 4 euroa mikä ei ollu yhtää paha hinta.

Banya sit tuli myös meidän kaa syömää siihen ja sit vei meidät kampuksen kirjakauppaan ostaa kaikenlaista koulutarviketta. Olo oli kuin joskus ala-asteel ku piti erikseen valmistautuu uuden kouluvuoden aloitukseen moisilla ostoksilla

Ku ostokset oli tehty ja Banya mennyt menojaan me suunnattiin takas kämpille vähän ottaa päikkäreitä. Perille päästyämme huomasimme yhteisiin tiloihin ilmestyneiden tavaroiden perusteella uusien kämppiksiemme saapuneen. Itse ko. henkilöt, eli Jonna ja Lasse, olivat jossain omalla sightseeingillään.

Tää on ilmastoitu East-West Line juna, sillä pääsee kivasti kulkee paikasta toiseen...

Muutaman tunnin lepohetken jälkeen mieli teki ominpäin tutustumaan kaupunkiin. No eihän me oikein muuta osattu ku mennä juna-asemalle ja suunnata kohti Boon Layn asemaa.

Mentiin siis Jurong Pointin ostoskeskukseen ku ei muuallekaan uskallettu lähtee ja ekanahan me bongattiin sellanen idän ihme kuin Starbucks-kahvila! Sinne oli pakko päästä ku ei moisia meillä ole lainkaan:

Muutakin tekemistä toki oli. Me käytiin 15 euron edestä hierojallla, eli 40 minuuttia jalkahierontaa ja 20 minuutta niska-hartiahierontaa. Teki muuten hyvää! Sen lisäks tuli hieman shopattua ja sit mun oli ihan pakko mennä parturiin tekee mun tukalle jotain. Ihan mihinkään halpispaikkaan en uskaltanu mennä joten valitsin sellasen Lorealin salongin jos mua parturoitsi 2 tyyppii... tai siis aina ku piti kuivata tai levittää jotai väriä tai muuta vastaavaa niin tuli toinen avuks. Ihan hemmetin kauan mun operaatio kyl kesti, joten lisäkädet ei ollu ainakaan nopeutta varten siellä. Heidihän sit sen ajan kierteli kaupoissa ja tuhlas rahansa

Koko kauppakeskushan oli menos jo kiinni ku mun parturointi oli valmis. Mentiin siit sit vaa nopeesti Food Courtin kautta takas asemalle ja kotia kohti. Kämpil oltiin lähemmäs yhtätoista illalla joten oli taas yks täys päivä ja uusia kämppiksiä ei siis nähty lainkaan ku ne oli jo lepäilemäs huoneissaan meidän saavuttua. Mut jotain positiivista oli siin ainaki ettei nähty myöskää yhtään liskoa tai torakkaa ja mun hiuksista tuli tosi kivat! (vaikka ite sanonkin)