Ihan maailman parasta on se että nyt on meillä JOULULOMA! Takaisin koulunpenkille on pakko vääntäytyä tosin jo 4. tammikuuta, mutta kuitenkin. Pienikin loma tekee ihmeitä!

Opettajat toki arvostavat meidän vapaa-aikaamme niin paljon et pukkasivat sitten ihan hullut määrät tehtäviä lomaksi... siis palautuspäivä on tasan tarkkaan toi neljäs tammikuuta. Täs pitäs sit vääntää Flash-animaatiota niin että hippelit vinkuu...

CIMG0101-normal.jpgEi pääse liikaa lomailee kun on koulutehtäviä, mutta onneksi myös PIRIT ON!

Toinen seikka mikä täs lomamieltä madaltaa karvan verran on mun ilmeisesti jatkuva ryhä-nuha-tukko-vammaisuuteni. Eli tääl ollessa oon abouttiarallaa kolmesti käyny lääkärissä samoista vaivoista... lääkkeitä tulee joka kerta ainakin sen 5 erilaista, jolloin aina toivotaan että edes yks olis oikee ja tehois, muttakun ei.

Viimeksi hyvinkin asiallinen lääkärisherra totesi että nää mut jatkuvat sairailut johtunee jostain allergiasta... varsinkin kun ne tuppaa helpottaa jos ei kokopäivää hengaile kämpille. Meikä siis päättelee että meidän kullankalliissa ja ikuvanhassa kämpässämme olisi joko jonkinsorttista hometta tai sitten vaan niin hullut pölymäärät et mie pysyn kipeenä niin kauan ku tääl majailen.

IMG_4905-normal.jpgKämpillä on mukavaa myös Rubben ja Jalmarin mielestä. Tääl ne leikkiä temmeltävät ainaku silmä välttää...

Noh nyt vedän toista antibioottikuuria, allergialääkkeitä ja vielä ostin itselleni nenäkannun jolla kannuilen noita onteloitani muka paremmaks, et kyl mie sinnittelen. Tässä kohtaa voisin mainita, että myös Heidillä on poikkeuksellisen paljon vastaavanlaisia oireita, joten tää kämpän allergeeniteoria on tuettu.

Hyvä uutinen siis oli että saadaan todennäköisesti olla täs kämpässä vaihtoaika loppuun, eli halpa majoitus ei ainakaan lompakkoa syö... mutta toisaalta jatkuva lääkitys syö. No onneks mulla on matkavakuutus. Pakko koittaa sada omansa pois!

Lomasuunnitelmina on sitten läksyjen lisäksi tietenkin koettaa käydä tuota karatea vääntämässä, het ku sen verran tehvehtyy ja sitten joulun jälkeen  olis vuorossa mukava noin viikon pätkä Balilla !!! Siellä sit sitä kunnon rannalla löhöämistä ja rentoutumista.

Loppuun vielä pikakelauksena suurimmat uutiset täältä:

  • Meillä on uus kämppis Hong Kongista, sellanen insinörttiopiskelijapoika ku Warren. Se on aika ujon ja pelokkaan oloinen. Majoittuu Lassen huoneeseen ja on tääl yhtä kauan ku myö.
  • Johtuen osittain tästä uudesta kämmpiksestä niin siivosin ton yleisten tilojen vessan ja Heidin kanssa sitten Lassen huone. Ja voin muuten sanoa ettei ollut ihan mitään siisteimpiä paikkoja!
  • Käytiin kiipeämässä Singaporen korkein "vuori", eli rämmittiin läpi viidakkopolkujen ja ihmettelemässä paikallisten hienoja vesiputouksia.

Ettäpä tämmöistä tällä kertaa. Hyvin on tullut syötyäkin edelleen kun tää ruokatarjonta tääl on niin herkkua, että huh-huh! Kuuma on yhä, ei mittari tipu alle 25 ikuna. Sateita tulee ja hulluu ukkosta, et ei mikää valkoinen joulu tosiaankaa! 

PS: Jos te ihanaiset miun matkaa seuraavat pohdiskelette, jotta mitä sille Sannukalle laittaisi joulu-/synttärilahjaksi niin pikkulinnut vihjailee, että mun tilinumero on: 131750-65024 (Nordea).