karatea treenaamaan! No siis kyllähän sitä pienet hikijumpat pitää kerta viikkoon ottaa ja kun siis mustat varpaat kuitenkin liikkuu ja toimii nii mikäs siin on treenata.

No tietenkin ekana piti istuu taas se jo klassikoksi muodostunut 9-18 koulupäivä Design Studio tunteja. Eli siis pitää istuu luokas ja tehdä tehtäviä tai piirtää tai konsultoida opettajia ja sit hyvällä tuuril muutamas välissä on noin vartin verran luentoja. Kyllä sitä tuntee ton koulupäivän NIIN hyödylliseks. Mutta jos jotain hyvää pitää sanoa niin onneks on kuitenki sadekausi alkamas... opiskelijaelämä täällä on siis rankkaa mutta turhauttavaa.

Koulussa on käytävä!

Kun kello kolahti siihen kuuteen niin äkkiäpäs me Heidin kanssa pinkaistiin kotiin. No siis pikkasen käytiin Subwayssä matkanvarrella hakemassa iltapalaa kotiin ;P Miehän kävin vaan kääntymäs kämpil: vaihdoin vaatteet ja sit karate-gi päällä lompista vaan kohti koulua ja treenejä.

Ajattelin et nyt täl kertaa oon varautunu kunnol ku mul on 1,5 litraa 100+ urheilujuomaa messis ja sääkin olisi sateisen raikas. Ensimmäisen 10 minuutin aikaan karu totuus sit selkeni ja moiset yltiöromanttiset kuvitelmat karis rops-rops vaan tatamille. Eka meidän valmentaja pisti mut sieltä takarivistä piileskelemässä siihen eturiviin muiden mustien vöiden kanssa. No arvatkaas kuka erottu joukosta?!?

Tässä me treenataan: katettu avoin tila jossa mukavasti pääsee toi ulkoilma viilentää...

Siinä sitten alkuun sellaset kevyet hyppypomppukoikkaloikka lihaskuntolämmittelyt. Niiden jäljiltä oli puvunkosteus jo 130% luokkaa. Mut osasyy oli tosisaan se mukavan lämminkostea sadesää. Juomaa meni het sen 0,5 litraa ja sit vasta alettiin treenaamaan. Käytiin läpi sellaset 12 eri liikerataharjoitusta eli kataa ja sit taas tauko. Viä pysyin pystys ja join toiset 0,5 litraa. Lopuks sitten matsattiin. Ostin hanskat sitä varten. Muksin sitten yhtä tyttöä sil taval naamaan et varppina tuli musta silmä ja olin ihan kauhuissani. Valmentaja tuli siihen paikalle sit onnittelee et just noin! Hullua hommaa toi päähän lyöminen... shukokaissa sitä ei harrasteta.

Matsasin tyttöjä vastaan ja ne oli ihan kauhuissaan. Sit yhtä poikaa vastaan ja sain sitäki muksastuu naamaan vaik se oli 10cm pidempi, se oli siitä ihan innoissaa. Mutta loppupeleistä se matsaaminen vei ihan täysin multa voimat tai sit ne oli ne iskut päähän mut alko tekee sen verta pahaa et treeneistä lopun 10 min tasasin maailman pyörintää penkin päässä. Näin se suomalainen karateka melkein selviää reilun 3 tunnin karatetreeneistä subtrooppisissa olosuhteissa... kaikki juoma meni ja silti oli nestehukka. Kiitos tästä!