Aamusta piti sitten taas kiirehtiä koululle tekemään rekisteröintiä kursseille ja koulun muihin järjestelmiin. Hullussa helteessä lähettiin säheltää tonne kampukselle ja hyvin hukassa oltiin... onneks Chi Yong tuli sit hätiin ja ohjas meidät oikeeseen paikkaan.

Täällä sitä sitten dataillaan kylmässä tietokoneluokassa kun rekisteröinti ei onnistunut...

No siis tietenkää mikää ei toiminu niinku olis pitäny ja meidän rekisteröinti tyssäs ku seinää ku koulun järjestelmä ei suostunutkaa antaa meille mitään uutta tiliä vaan heitti pelkästää tyhjää lomaketta. Vielä toistaiseksi meillä ei siis ole tietoa tulevasta lukujärjestyksestä, ei koulun omaa sähköpostitiliä eikä koulun omaa tunnusta jolla päästäis kirjautumaan millekään koneelle tai koulun langattomaan verkkoon. Hyvin menee!

No me reippaina tyttöinä sit siitä lähdettiin Subwayn kautta kämpille, mistä Jordan oli puolestaa poiminu jo meidän kämppikset mukaansa ja lähteny niiden kaa hoitaa paperiasioita. Jokatapauksessa suunnitelma oli mennä yhdes syömään Holland Villageen, joka on tos reilun yhden junapysäkin päässä. Se on sellanen länsimaisten suosima alue, josta kuulema saattais löytyy muun muassa suomalaista olutta tai lonkeroa Sinne siis rohkeena jo etukäteen odottamaan Jortsua seä meidän kämppiksii joita siis ei olla vielkää nähty.

Rohkeet valitsee kulkupeliksi linja-auton.

Mehän muistettiin yks-kaks että joku oli vinkannu bussin numero 106 menevän suoraan sinne Holland Villageen, joten olihan sitä kokeiltava sitten. Hypättiin pysäkiltä kyytiin ja yritettiin miettii siin sit et millo painetaan nappia ja jäädään kyydistä.

Tietenkin se kaikista loogisin pysäkki olis ollu oikee, mut ei sit tajuttu jäädä pois. Painettiin sit heti nappii ja oltiin ihan et ei se seuraava pysäkki voi kaukana olla... mut olihan se. Hauskasti päästiin sit kävelee se joku pari kilsaa sitä tienvierustaa takaisinpäin, mutta toisaalta nähtiinpäs enemmä maisemia.

Kun me sit ihan oikeesti päästiin sinne Holland Villagen syövereihin nii tottakai oli kauhee jano! Etittiin jotain kivaa baaria jossa vois tovin istuskella ja mentiin sit sellaseen kuin Harry's, josta ei kyl saanu mitää suomalaista juomaa mut niil oli Crowmoore sidua hanassa joten menihän se aika sielläkin. Nimittäin saatiin muuten odottaa muuta porukkaa saapuvaksi ihan hyvän aikaa... juotiin me sellasta jäämurskamehuakin ettei pelkästää sidua (iskä huom!).

Sellainen oli Holland Village. Niin ja Patrikille tiedoksi: me päästään koulussa kuule piirtämään, joten piti ostaa ihan oikeita kyniä sitä varten, kuten myös luonnoslehtiö, teroitin, leikkuri, viivotin ja pyyhekumeja...