Viime viikkona en oo paljoo tänne kirjotellut ja syykin on selvä: ei oo oikeesti mittää mainitsemisen arvoista tapahtunu! Sunnuntaina oli olot jo sen verta huonot että maanantaina suunnisti het aamusta lääkäriin tai siis klinikalle Jurong Pointtiin.

Lääkäri tutki ja totes, että poskiontelotulehdushan se. Antoi antibioottikuurin plus neljät muut lääkkeet ja kaksi päivää lepolomaa koulusta ja karatesta. Joten eiku kämpille lepäilee ja nukkumaan eli siis datailee.

IMG_4871-normal.jpg

Onneks mul on Rubbe seurana!

Tiistai-iltana alko mun tukkosuus ja huono olo olee jo sillai tasapainos, et uskalsin lähtee Heidin kanssa elokuviin kun oli tarjouspäivä: liput vain noin 3 euroa! Käytiin katsomassa elokuva nimeltään Jennifer´s Body. Se oli aika teinikauhua, mutta hyvin viihdyttävä se oli kuitenkin! Suosittelen!

Keskiviikkona me päätettiin Heidin kanssa olla reippaita ja lähtee käymään Singaporen toisessa Ikeassa, joka siis oli ihan täysin kaupungin toisella laidalla. Mentiin sinne sit eka 40 minuuttia junalla ja sit juna-asemalta vielä jonkin matkaa ilmaselle Ikea-bussilla. No mitäs muuta siitä sit sanois... ihan oli samanlainen Ikea kuin kaikki muutki. Tulipahan nähtyä.

Torstaina Heidi sit meni vuorostaa lääkärii yllättävien vatsaongelmien vuoksi. Ihan blogin lukijoita säästääkseni en kerro enempää yksityiskohtia, mutta siis ihan tosi ankeet oli Heidin voinnit. Mie menin sit itsekseni kouluun mielettömän rankkasateen saattelemana. Kastuin läpimäräks vaikka oli sateenvarjo... no sekin sit pöllittiin etteipä enää oo päänvaivana. Koulun jälkeen menin sit kokeilee treenaamista ja sensei ylipuhu mut osallistumaan karatekisoihin tossa 21. päivä. Saapi nähdä mitä tästäkin tulee.

Perjantaina melkein sama homma ku torstaina, eli Heidi jäi kämpille potemaan ja mie menin kouluun yksinäni. Paljoa ei oppi päähän tarttunu ku oli niin hullua asiaa ja kylmä ja kuuma ja väsytti ja kaikkee... mut olipahan läsnä ja sain ostettuu koulukirjan!

CIMG0190-normal.jpgSalaattia ja hedelmäsekoitusmehua! Naminami!

Lauantaina mentiin sitten Jordanin kanssa shoppailee koulutarvikkeita ja mulle urheilutarvikkeita, eli lenkkarit ja juoksushortsit.  Koulutarvikkeita metästettiin useammastaki taideliikkeestä ja ihan turhaa settiä oli. Tajua miks pitää kaikkee ihme taideskeidaa ostaa yhtä kurssia varten niinku läjäpäin! No siis mun päivän kruunas se et ainoot lenkkarit jotka mulle mahtu alesta oli kokoa 40! Oma kokonihan on 38 ja niin ne shortsit... ei toivoakaan että mitkään naistenmallit ois sopinu. Mun shortsit on nyt NikeFit miestenmallia ja kokoa XL! Rakastan näitä pienii aasialaisia joille näit vaatteita tehdään!

Heidillä vointi taas paheni ja se meni kotiin huilimaan. Itse kestin shoppailua hienosti koko sen 8 tuntia mitä pyörittiin, mutta sitten tuli migreeni johon oli pakko ottaa sit kunnon lääkettä. Nukuinkin mukavasti 15 tunnin unet ja sunnuntaina olikin sitä energiaa. Kävin juoksee auringon laskettua tuol urheilukentällä ja fiilikset oli ihan hyvät. Hiki tuli mutta ei menny sillai ylirasitukseen kuiteskaa.

Tähän loppuun vaan totean vielä sen, että on aivan mahtista huomata miten moni tätä blogia on käyny lukemassa! Siis monet vanhat, uudet ja nykyiset tutut! Ihanata! Jatkakaa ihmeessä lukemista, mie jatkan kirjottelua ja pliis kommentoikaa vaan reippaasti, sillä se motivoi vieläkin enemmän!