Torstaipäiväksi oli luvassa uusi kiertokävely Singaporen keskustassa ala Jordan. Tällä kertaa koko poppoo lähti mukaan, eli mie, Heidi, Jonna ja Lasse.

Alkuun mentiin Singapore riverille jälleen ja siinä hetken ihmeteltyämme päätimme mennä katselemaan upeaa nähtävyyttä: Merlion patsasta, eli vettä sylkevää leijonakalaa. Matkan varrella törmättin myös hienoon Salvador Dalin veistokseen:

Jotenki mulle tuli tästä mieleen Alien elokuvat

Kuuma ja kostea ilma kyllä hidasti matkan tekoa aika tavalla kun tuntuu et on kokoajan väsy ja jalat kipeenä. Loppujen lopuksi kuitenkin päästiin Merlion patsaalle, missä siis kaikki turistit pyörii. Siellä oli myös ihan mieletön joukko indonesialaisia naisia. Siis varmaan ekaa kertaa olivat poissa kotikylästään. Siellä kokopitkissä kaavuissa ja hunnuissa ne ihmetteli ja otti kuvia... meistä! Siis mie ja Heidi oltiin ihan älyttömän huomion kohteena. Varmasti ekat valkolaiset mitä ne oli nähny. Kaikki halus valokuviin medän kanssa. Siis ihan hullu huuto ja biletys päällä ku saivat meistä kuvia ja pääsivät meidän kainaloon. Että sitä ollaan nyt kuuluisia!

Me ja Merlion (taka-alalla)

Siinä vähän aikaa kaikesta hälinästä ja tapahtuneesta kun oltiin saatu toivuttua niin lähdettiin sit vihdoista viimein sinne Orchard Roadille, joka siis on isoin ja kuuluisin ostoskatu Singaporessa. Ihmisiä oli muitakin liikkeellä, tungos oli kova mutta kyl me siellä selvittiin. Ostoskeskuksissa pyörittiin ja sit mentiin taas Food Courtiin syömään. Alko vaan olee oikeesti NIIN väsy ja NIIN kipeenä jalat ettei tehny mieli oikein shopata, joten jäi tämä tienptkä vielä aikalailla tuntemattomaksi maaperäksi. Mutta tällases uusimmas ostoskeskukses käytiin:

Orchard Central, josta ostin upeen Nightmare Before Christmas -kellon

Jordan ehdotti, et mentäis käymään Little Indiassa ku se olis kuulema halvempi paikka ja siä olis kaikkee jännää tapahtumas ku on hindujen Deepalavi juhla. No mie ja Heidi oltiin ihan messis, joten sinnehän lähdettiin sitten. Perillä päätettiin mennä käymää sellases toriteltas ku se oli pystys vaan sen juhlan ajan. Kaikki intialaiset vaatteet ja muut tavarat oli erikoistarjouksessa, joten muutama shoppailija oli ahtautunu sinne telttaan. Hiki virtasi puroina paidan alla ja olo oli aika todella uupunut.

Deepavali, eli valonjuhla on saanut väen liikkeelle

Ostettiin me sit kuitenkin upeet henna-tatuoinnit käsiin ja sit vaihdettiin hyvällä kurssilla rahaa perjantain Malesian matkaa varten. Kotiin tultiin väsyneinä mutta tyytyväisivä päivän antiin.