Tervis vaan kaikille blogin innokkaille seuraajille! Ajattelin nyt kertoa teille hieman kuluneesta viikonlopusta.
 

No itse viikonloppuhan starttasi jahka olimme vapautuneet koulun ikeen alta, eli siinä kello 18 pintaan illalla. Suunnitelma oli treffata Jordan ja hänen kaverinsa "keskustassa" eli Harbour Frontin juna-asemalla ja jatkaa siitä sitten johonkin paikalliseen suosittuun yökerhoon.
 

Päätimme kuitenkin, että ruokaa olisi saatava ennen mitään illanistumista, joten aikaistimme kohtaamisemme Jordanin kanssa kello kahdeksaan.
 

Siinä sitten yks kaks tajusimme kun kävelimme kampukselta kotia kohti, että jumankauta sitä pitäs laittaa ittensä valmiiks tällä kahden tunnin varoajalla josta ainakin tunti menisi pelkästään liikkumiseen kämpille, kämpiltä juna-asemalle, josta junalla Harbour Frontiin. Ei auttanut muu kuin kiirehtiä!
 

Onneks olin jo etukäteen "päättänyt" mitä laittaa päälle, sillä Malesian reissulta mukaan tarttunut pinkki mekko sopi päivän teemaan kuin nakutettu! Pikaisesti varasimme asunnon kummatkin kylpyhuoneet käyttöömme ja saimme kuin saimmekin itsemme valmiiksi hyvissä ajoin...
 

Asemalla piti ootella junaa, eikä ollu ees penkkejä!

Olimme itseasiassa Harbour Frontin asemalla noin klo: 19.55 joten aikaahan jäi ruhtinaallisesti! Jortsu oli taas puolestaan hieman myöhässä. Yhteispäätöksellä otimme suunnaksi KFC:n ja saimme masut täyteen I-H-A-N-I-A cheese friessejä ja kanaa! Sitten tapasimme nämä Jordanin kaverit.
 

Nimiä en nyt mitenkään voi muistaa... taisi niitä olla joku seitsemän. Yksi oli ainakin Vivian, yksi Apple ja yksi Nicol tai jotain. Kaikki olivat siroja pieniä aasialaisia ja suurin osa noin 19-20 -vuotiaita. Yksi oli itseasiassa 23, mutta ei olisi siitäkään päällepäin uskonut. Jotenkin ei vaan tajua miten nää ihmiset täällä on niin lapsenkasvosia ja -kokoisia, mutta siitä lisää myöhemmin.
 

Näissä yökerhoissa ei ole tapana tilata omia juomia vaan pöytäseurueelle tilataan pullo tai kaksi (tai kolme jos haluaa päästä istumaan paremmille paikoille) jotain väkevää kuten vodkaa tai viskiä ja sitten mukaan tulee useampi kannu lantrinkia ja jäitä. Siitä sitten ite värkätään laseihin omat seokset ja ilta alkakoon.
 

Me Heidin kanssa hieman karsastettiin moista ideaa, joten tilattiin alkuun omat juomat. Heidi Tiger-oluen ja minä siiderin. Ainoa siideri oli joku 8,7% extra strong setti joka ei mitenkään hivellyt makuhermoja. Siitä sitten siirryttiin kokeilemaan mansikka margaritaa, joka osoittautui aika herkuksi!
 

Meidän drinksut ja taustalla singaporelaisten vodka.

Jos nyt tuon illan pukis lyhyesti sanoihin niin, näillä paikallisilla oli meininki kuin suomalaisilla teineillä vappuna konsanaan. Eli siis nämä ihmiset joivat itsensä tunnin sisällä kahdella lasillisella niin tolkuttomaan humalaan ettei osa meinannut pystyssä pysyä ja loppuillasta sitten niitä piti melkeimpä saattaa kotiin asti. Me suomalaiset vain katsoimme sivusta suu auki sitä meininkiä... eihän siinä nyt edes oltu humalassa! Mutta siis kyllähän siinä tuli juteltua, tanssittua ja pidettyä hauskaa ihan koko rahan edestä. Paikka oli kyllä varsin hintava, joten ensi kerralla sitten menemme kun on Ladies Night. Oppia ikä kaikki.
 

Jortsu ja mie klubihuumassa...

Lauantaiaamu oli kyllä sitten mukavan kepeä ja raikas. Siis niinkusta ei mitään sen suuntaista. Kun voi helposti sanoa että lähestulkoon normaaliolosuhteissakin on kuuma, nestehukka ja huono olo niin kyllä tuona lauantaina samat fiilikse oli kertaa sata! Ylös sängystä lopullisesti taisin könytä vasta siinä kolmen jälkeen. Siihen asti otin torkkua ja nesteytystä ystävälläni vedellä.
 

Heidin kanssa siinä sitten aamunraikkaina päätettiin mennä jonnekin syömään, joten tiemme vei aina niin tuttuun ja rakkaaseen Jurong Pointin ostoskeskukseen. Sieltä löytyi ihana ravintola nimeltään NewYork NewYork, josta sai jenkkiruokaa. Tämähän tarkoitti kunnollista morgen-efter-rasva-suola-mättöherkkua!
 


Ihan oli miellyttävä miljöö täällä...

... ja ruoka juuri sitä mitä kaipasikin!

Oikeestaan meidän lauantaipäivän äksönit olikin siinä. Mentiin takas kotiin ja molemmat vaan möllötettiin ja katottiin leffoja koneiltamme. Paljoa ei puhuttu, sanoja ei oikeestaan tarvittu ku molemmat ties toisensa voinnit ja meiningit.
 

Sunnuntaina oltiin sit reippaampia ja seikkailumielellä lähdettiin kohti tuntematonta. Mentiin siis Doverin juna-asemalle, josta vaan valittiin kartalta kohde jonne päätettiin mennä syömään ja hengailee.
 

MRT juna/metrokartta, me ollaan tolla vihreellä linjalla.

Kohteemme oli City Hall-asema, jossa me oltiin itseasiassa jo aikaisemmin Jortsun kanssa seikkailtu joskus ekalla viikolla. Ihmisiä oli liikenteessä ehkä muutama muukin, mutta hyvin meillä meni. Ruokaa saatiin kun me lurjukset mentiin vaan testaa Burger Kingin hampurilaiset. Oli muuten oikeesti hyvää ja NIIN paljon maukkaampaa kuin joku mäkki.
 

Siitä sitten kylläisinä mentiin ihmettelääm kauppojen sisältöä. Rautakaupasta me tytöt löydettiin kämpille lämpömittari, ovikello ja pari hyödyllistä kylttiä. Omaan oveemme ostettiin LADIES kyltti ja yhteisiin tiloihin NO LITTERING PLEASE kyltti, koska aivan kaikki ei ole luontaisesti yhtä siivoushulluja kuin minä.
 

Vaatekaupoissa oli kyllä sitten vaikka mitä ihanaa mutta... niin vain se yksi pikku mutta: näiden L koon housut eimee ku reiteen asti ja sit jumiutuu täysin. M koon housut jumii jo pohkeessa. Näiden mekot ja hameet on tehty ihmisille, joilla ei oo yhtää takapuolta tai lantioo ja paidat on tehty sellasille joilla ei oo harteita. Pitää siis koettaa ehtii joku paikallinen ModeXL liike, jos sieltä onnistuis jotai löytämään. Masentaa aika kovasti moinen, mutta onneksi voi lohdutusostella elektroniikkaa!
 

Mukaan tarttui meille kämpille yhteyseen käyttöön Canon Pixma IP 1980 mustesuihkutulostin hintaan 40 euroa ja mulle Creative Zen Mozaic 4GB mp3-soitin, jonka mukaan tuli verkkovirtalaturi sekä TravelSound-matkakajari, yhteishintaan noin 70 euroa. Ihan kivaa!