Eli kuten otsikkokin jo kertoo, meitsi rakastaa Universal Studios Singaporea! Oli kyl sillo viimeks kurjaa ku ei puisto kerinny valmistua, mutta nyt kun sinne pääs niin aijai ku oli hienoa!

Mentiin siis Gadin ja Panun&Aulin kanssa Sentosan saarelle, missä toi Universal Studio sijaitsee. Käveltiin sinne VivoCitystä ku nykyää sekin on mahdollista ja oikein maisemareittiä.

CIMG1113-normal.jpgHienot on maisemat ku suuntaa Sentosaan!

Ku päästiin perille, oli tietenkin aurinko jo hyvää vauhtia porottamassa, joten lämpötilan suhteen ei kyl ollu valittamista - tarkeni! Sisään Universal Studioille makso noin 42 euroa ja sillä rahalla pääs sitten kaikkiin laitteisiin ja paikkoihin. Elokuvateemat olivat: Madagascar, Jurassic Park, Waterwold, The Mummy, Shrek, Battlestar Galactica ja The Transformers. KAIKKI laitteet oli nyt siis vihdoin auki ja testattavissa. Meidän onneks oli vielä hiljanen kausi ja työpäivä, joten ei oikeestikaan joutunu paljoa jonottelee missään.

CIMG1115-normal.jpg

Jurassic Park Rapids Adventure - märkää kyytiä!

CIMG1122-normal.jpgEgyptiosastolla oli hulppeat puitteet ja muumiota jahdattiin sisävuoristoradalla.

Kyllä sitä tunsi ittensä aika lapseks taas ku oli niin innoissaan kaikesta. Jokaiseen laitteeseen piti päästä, vaikka miten ois hirvittäny. Onneks Gad oli käyny tuol puistossa ennenkin nii se ties aika hyvin et mikä on hyvä järjestys koluta paikkoja. Ei menny pää liikaa pyörälle, mutta kyllä siihen koko päivä meni. Koko poppoo pääs nyt kokeilee ensi kertaa myös kohuttua The Transformers -kyytiä mis yhdisty siävuoristorata ja huikeet 3D-teräväpiirtoefektit. Vähän meinas tulla oksu-olo ku piestiin nii täpöllä Decepticoneja.

CIMG1125-normal.jpgJokaisen nörttipojan (ja tytön) päiväuni.

Kun oltiin kieputtu tarpeeks, käytiin vähä haukkaan murua rinnan alle New Yorkin tunnelmassa ja jatkettiin sit viä muutaman laitteen kautta katsomaan Waterworld showta. Siinä oli siis sellanen  linnake-juttu lavastettuna siit elokuvasta ja oikeet näyttelijät teki hurjia stuntteja maassa, vedessä ja ilmassa. Mukana oli myös pyrotekniikkaa ja alkulämmittelys sa yleisökin aika hyvin kastuttua. Lyhyesti sanottuna Waterworld elokuva ei välttis ollu kummonen mut toi show, se oli side!

CIMG1129-normal.jpgMie ja Gad vakavina jonottamassa.

Lähettiin pois joskus siin kuuden pintaan, joten kyllä sitä sievoiset 6-7 tuntia tuli hyörittyä ja pyörittyä juu... ja alko nälkä yllättää. Panu ja Auli suuntas suoraa takaisin hotellilleen ja me jäätin Gadin kanssa syömään Carl's Juniorin ihkuja supermättöhampurilaisia. Takas Gadi luona oltiin joskus klo 23...eli pitkä päivä, väsynyt mutta onnellinen matkaaja.

CIMG1132-normal.jpgJa tää on just niin ihanata herkkua miltä se näyttääki!