Hyvin nukutun yö jälkeen Jordan tuli hakee mua Chinatownista, että voitais mennä yhdes lounaalle. Pääsin siis jälleen kerran ihastelemaan Jortsun ajotaitoja ja varsinkin sitä miten pirun näppärästi se osaa parkkeerata auton. Mutta siis täällä Singaporessahan autot on automaattivaihteisia ja niissä tuntuu olevan peruutustutkat jne. vempaimet jotka saattaa vähä helpottaa.

CIMG1095-normal.jpgOli pakko ottaa kuva tästä Tintti-kaupasta... sarjassamme mitä kaikkee jännää voikaan Singaporesta löytää. Niin ja täähän sijaitsi loogisesti Chinatownis.

Ruokapaikaksihan valikoitui Jortsun lemppari steam-boat buffa joka on siis paikallista sapuskaa jota ite keitellään sit siin pöydän keskel. Keitettäviä ruokalajikkeita saa sit ite tilailla minkä nyt jaksaa syödä. Buffalista sisälsi kaikkee aasialaista ja niin jönnää. Jortsu oli aivan tulessa, minä en nyt ihan niin paljon.

CIMG1103-normal.jpg

Tässähän ne ruokalajikkeet odottaa pataan pääsyä.

CIMG1105-normal.jpgSyömisen ammattilaiset osaa tänkin homman hirmu hyvin: padasta kalastellaa itelle makupaloja ja sit keitto.

Jordan aisti ehkä ettei multa ihan täysin lähteny nälkä tos buffassa, kun en ihan kauheena uskaltanu maistella juttuja ku ne vaikutti vaan aika limasilta ja merellisiltä ja tulisilta sekä yhtä että aikaa. Otettiin suunta sit länkkräialueelle, eli Holland Villageen jossa oli aivan uskomattoman herkullinen jätskibaari! Käytiin samal reissul vähä kaupassa kattomassa harvinaisia alkoholijuomia ja sit lähettiin hakemaan miun pomo Panu vaimoineen (Auli) hotellilta, jotta saatais ne kesustaan syömään ja sit kerittäis New Asia Barin näköaloja ihastelemaan Happy Hourin aikaan.

CIMG1106-normal.jpgMakuina: sitruuna-sorbetti ja banaani-brownie (Yellow Brick Road). Kotitekoista jädeä!

CIMG1108-normal.jpg

Mikäs se siä hyllyllä pilkistää? Aika hoocee...

Sillä aikaa ku venattiin Panua ja Aulia niin vietiin Jortsun äitin auto takas Jortsun äidille. Oli kyl kiva nähdä häntäkin, edes pikaisesti. Kerettiin vähän vaihtaa kuulumisia kun saatiin häneltä kyyti Funanin IT-kauppakeskukseen. Sielt ostin sit pienen sievän hiiren ja siinä Swissotelille mennessä (sen yläkerras on se New Asia Bar) kävin viä shoppaan omalle äipälle tuliaiseks sen pyytämää hajuvettä. P&A olivat jo omatoimisesti osanneet baariin asti ja tavattiin sit siä yläällä bissen merkeissä. Bisse oli Tigeria ja varsin maukasta, joten aika menikin siin sit ihan rattoisasti. Sit piti alkaa lähee kun Jortsul oli viä lento illalla ja mun piti tavata Gad jonka luo punkkaan pari yötä.

CIMG1110-normal.jpgMinä, Jortsu ja etualalla iso-Tiger!