Singaporestahan ei voi puhua ilman ruokaa, nimittäin sitä täällä piisaa! Singaporelaiset elävät syödäkseen eikä päinvastoin. Ruokapaikkoja on joka kadunkulmassa ja hintataso on siitä euron FoodCourt meiningistä niihin ökyhintaisiin turistihotelliravintoloihin. Pääsääntö on että jos lähdet maistelee paikallisia ruokia: siis intialaista, thaimaalaista tai muslimikeittiön anteja, niin annoksesti on todennäköisesti tulista, tosi tulista, polttavansikakuuman tulista tai hoh-hohsuupalaahelvetti tulista! Ja mistäänhän ei etukäteen varoitella millään chilinkuvilla vaan se vaan tulee yllärinä. Pitää varautua ottamalla juomaks tulta helpottavaa lime-mehua, joka on muuten NIIN maukasta että!

Koska mie en Suomenkaan olosuhteissa ole mikää tulisen ruoan ystävä nii täällä on välillä ollu aikamoisia onnenhetkiä noiden ylläritulisten ruokien kaa. Suurimmaksi osaksi otan tylsästi jotain länsimaisempaa tai jotain kanaa...

Pasta Carbonara ala FoodCourt 4... otin lisäks sipulirenkaita mutta noi keitot tulee pyytämättä.

Pääsääntöisesti viikolla kun ollaan koulussa niin syödään koulun FoodCourteissa. Illaks saatetaan hakea Subwaystä patonkia messiin kun se vaan on NIIN hyvää ja suhteellisen kevyttäkin purtavaa. Siitä tuleekin mieleen, että kun kivasti erotutaan täällä massasta, niin esimerkiksi noi Subwayn työntekijät meille naureskelee aina kun sinne mennää et mitäs nyt laitetaan... muistavat jo ulkoa meidän vakioleivät. Viikonloppuisin käydään sit jossain ostarilla syömäs niinku vaikka ihan ravintolaruokaa.

Kenny Rogersin kanaravintola... toiset vaan tykkää muhkummasta!

Mutta siis kyllä! Me syödään paikallistakin ruokaa. Ihan oikeesti! Se on hyvinkin maukasta, paitsi DURIAN! Hyviä nuudeliannoksia tehdään... ja riisisettiä. Kana on suhteellisen ok vaihtoehto. Yleensä se on ihan kypsää ja maukasta. Kalaakin olen syönyt, yleensä se on sen nimistä kuin dory joka on vähän ku siika.

Varsinkin jos Jordanin kaa ollaan liikenteessä niin mahkut saada jotain tosi erikoista ruokaa nelinkertaistuu. Jordanhan on paikallisena ruokafriikki. Niin pieni mies ettei tajuu mihin mahaan se sen ruoan tunkee... aina sillä on nälkä. Se narskutta menee kaikkee kuivatusta mustekalanlonkerosta lähtien. Viimeisin erikoiskohde oli Japanilainen nuudeliravintola. Siellä oli tarjolla Beppu-nuudeleita! Fresh from Beppu! Ihan suunmyötästä oli

Tadah! Beppu-nuudelikeitto maissilla! Haarukka tuli tarpeeseen... lasissa lime-mehua!