Heippatirallaa!

Täällä Singaporessa sitä nyt ollaan. Itseasiassa ollaan oltu jo kolme päivää. Lauantaina 10. päivä meidät nouti lentokentältä meidän ihana Jordan sekä meidän tuleva Games Designin opettaja Chi Yong. Meille tarjottiin taksikyyti kämpille asti.

Majoituksemme on siis ihan Singapore Polytechnicin kampuksen vieres sijaitsevassa työntekijöiden asuntolassa. Talo on 210 ja ollaan toisessa kerroksessa. Heidin kanssa jaetaan yksi iso huone jossa on oma kylppäri, tänään saapuneet kaks muuta suomivaihtaria asuvat sitten noissa kahdes muussa makuuhuonees. Yhteisiä tiloja ovat olohuone, keittiö, parveke ja sit toinen kylppäri.

Kukaan yhtään asioista mitään tietävä ei asuis 2 kerrokses, joten olikin siksi hyvä laittaa vaihtarit tänne paikkaan missä ei kukaan oo hetkeen asunu... no siis kukaan ihminen. Täällä asustelee yks lisko ja torakoita joiden elintilaa ja -rauhaa ollaan nyt ikävästi tultu häiritsemään, mutta niistä lisää myöhemmin.

Asuntorakennus ulkoapäin

Meidän huone

Joo-o, tulopäivänä käytiin vaan asunnol kääntymäs, suihkussa ja vaihtamassa meidän raikkaat matkustusvaatteet toisiin jostain kumman syystä. Ne olis saattanu toisaalta toimia jonkinlaisena hyönteiskarkotteena hajun perusteella. Mutta Jordan ja Chi Yong vei meidät syömään Jurong Pointin ostoskeskukseen, jonne suunnattiin tolla paikallisella junalla.

Jurong Point oli siis paikallisten mittapuulla vain pieni naapurustokauppa, mutta meikäläisten mittapuulla mikään Helsingin mestoista ei oo lähelläkään. Kauppoja vaan ihan jumalattomasti ja ihmisiä sitäkin enemmän. Siä vaa suu auki kateltiin ja koitettiin pysyy "oppaiden" perässä. Ruokaa, hyvää sellaista, löydettiin sitten ravintolasta, joita myös oli joka paikka täynnä:

Tässä ruokalistan tutkintaa ja kotimaahan raportointia.

Jordan ja Chi Yong myös ruokaa valitsemassa.

Väsyneet matkustajat poseeraavat.

No sitten kun oltiin syöty, iski väsymys matkamieheen tai siis -naiseen ja oli pakko vaan päästä kämpille nukkuun. Pojat saattoivat perille asti ja esittelivät vielä viereises talossa asuvan korealaisen naisopettaja Jaen, johon sit voidaan kuulema olla kans yhteydes jos tulee vaikka jotain "naishuolia". Ihme veikkoja noi singaporelaiset...