Toinen päivä, eli sunnuntai, käynnisty sillä tavalla että Jordan tuli hakemaan meitä aamulla kymmeneltä hieman kuulema kahteleen paikkoja. Nooh eiku kylmän ja huonostinukutun yön jäljiltä baanalle! (kylmä oli ku ilmastointi oli liian kovalla, eikä kunnon petivaatteita ollut)

On vaikea tai siis mahdotonta kertoa kokonaisuudessaan sitä missä kaikkialla sitä tuli sombailtua kun ei siis turistina tiiä mistään paikoista mitään (vielä!) ja suuntavaisto on nollassa. Kuulema keskustaa se oli:

Talot hieman isompia mitä meillä Jykylässä

Tytsyt iloisina ku näkyy taivastakin!

Jordan poseeraa kuin ammattilainen...

Noh kyllähän me siinä sitten sitä ihan tunnuksenomaista Singaporeakin nähtiin ja käytiin Swissôtelin 70:ssä kerroksessa vähän tsiikailee maisemia ja juomassa drinksut häppärillä: sieltä näky koko kaupunki eli siis koko maa.

Näköala 70:stä kerroksesta

Singapore River ja yksi clubialueista

Matkaeväiksi sightseeingille on otettava vettä ja mangojäätelöä leivällä

Kaikesta kävelystä huolimatta tai sitten siitä johtuen tuli kova nälis ja Jordan katsoi parhaaksi maistatuttaa meillä sitä oikeeta Thai-ruokaa. Lounas oli sitten tulinen, mutta maukas:

 

Onneksi pahinta koti-ikävää saatiin torjuttua kun katukuvasta löytyi tuttu naama tai jopa useampiakin. Loppujen lopuksi keskustassa seikkailu vaihtuikin Ikeassa seikkailuun. Sielläkin oli kotoisaa vaikka ruottalainen ketju onkin. Kämppä tarvi kipeästi sisustusta joten tulihan sitä noin 60 euron edestä ostettuakin. Jordan kanto kiltisti meidän tavarat. On se sellanen enkuli!

Mikäpäs sen kivempaa kun päästä reippaan 12 tunnin kiertelyn jälkeen takas asunnolle vain huomatakseen, että keittiössä sijaitsevan pyykkikoneen tulovesiputki on rikki ja vettä tulvii keittiön lattialle! Kuumuuden takia se vesi myös nousi kattoon ja satoi sieltä alas, että ehkä ihan mukavaa vesivahinkoa vois ajatella. Nooh, Jordanhan koitti sitä korjata, huonolla menestyksellä ilman työkaluja ja sitten sen lopulta soitti meidän isännöintii ja kutsu putkimiehen seuraavalle aamulle. Koko asunnon vesi vaan oli katkaistava siihen saakka.

Kiva ja rentouttava toinen päivä meillä siis. Nooh, such is life. Tähän loppuun viä pari kaunista otosta:

Minä ja häk-häk-Häkkinen!

Tytöt ja jäämies!