Perjantai päätettiin sitten viettää ulkomailla, eli suunnattiin Jordanin kanssa kohti Singaporen rakasta naapurimaata: Malesiaa.

Otettiin juna Woodlandsin asemalle josta sitten bussilla rajan yli. Tullissa piti näyttää passia, maahantulokorttia jonka jälkeen saatiin passiin leima. Yks-kaks oltiinkin sit Johor Bahrun kaupungissa Malesiassa. Rahaa oli mukana noin 450 ringgittiä eli noin 100 euroa. Ruhtinaallista!

"Jortsu" halus tietenkin singaporelaisena ekana mennä syömään ja kyllähän se ruoka siinä vaiheessa maistu itsellekin. Ruoka oli NIIN hyvää ja NIIN halpaa!

Ostoskeskuksen nähtävyys: riisinjyvistä tehty taideteos

Siinä syödessä tuli sit sellanen fiilis että teki mieli hieman hemmottelua, joten Heidi lykättiin parturiin ja me mentiin "Jortsun" kanssa sitten sellaseen Day Spa paikkaan jossa sai hyvin edullisesti hemmottelua. Minun hemmottelupaketti: ranskalainen manikyyri, pedikyyri sekä jalka- ja käsihieronta maksoi yhteensä ehkä sen 20 euroa ja aikaa vei melkein 2 tuntia. Jordan kävi VAIN jalkahieronnassa kun olisi muuten ollut liikaa heteromiehelle tuo touhu

Hemmotteluhoitoja!

Ajateltiin Heidin kanssa sitten vielä pisteenä iin päälle käydä trimmauttamassa kulmakarvatkin ku makso vain 3 euroa se lysti.

Huomattavasti kauniimpina ja virkeämpinä jatkettiin sitten shoppailua ostoskeskuksen ruhtinaallisissa kaupoissa. Meininki oli siis sama mitä Sporessakin aina on, paitsi että väkeä oli vähemmän, hinnat oli edullisempia eivätkä ihmiset puhunu paljoakaan englantia. Bongattiin me myös kolme suomalaisturistia, mut ei kehdattu mennä moikkaan.

Sisätiloissakin vierähtää koko päivä kun on tekemistä, tarpeeks kauppoja ja ilmastointi!

Tietenki siinä sitten tuli taas nälkä joten mentiin kahville sellaseen ihanaan donitsikauppaan! Se oli vähän niinku Arnold's mutta NIIN paljon parempi ja edelleen halvempi. Mie söin ehkä kolme donitsia: supersuklaisen, suklaamuron ja valkosuklaapähkinän. "Jortsu" otti omaa herkkuaan eli durian-hedelmällä kuorrutettua donitsia

Yhteenvetona Malesiasta voisi sanoa että kun pysyttelee vain ostoskeskuksessa, pitää kiinni kassistaan, ei kuljeta mitään arvokasta taskuissaan ja varaa tarpeeksi pikkurahaa vessassa käyntiin sekä vessapaperin ostoon niin hyvin se menee! Vois mennä toistekin ja varmasti vielä mennäänkin! Niin mutta muualla maassa on kuulema rikollisuutta enemmän, taskuvarkaita ja kaikkee... mutta siis oli tuol ostoskeskuksessakin jotain kamalaa nimittäin kyykkyvessat! OMG!


Malesian malliin: donitsit maistuu ja jääkahvi kanssa!