Hola! Ihanaa kun on enää vain jotain 5 viikkoa siihen että pääsen takaisin kotiin! Vielä ihanampaa on se että 2 viikon päästä on tää koko koulutuskapaska lopullisesti ohi täällä. Elämme siis hullun kiire-stressiaikaa kun pitäisi saada kaikki viimoset koulutehtävät purkkiin. Se on toki osittain se syy miksen ole tänne blogiinkaan kirjoitellut... toinen huomattavasti kivempi syy on se, että kävin reilun viikon lomalla Thaimaassa!

Mutta lähetäämpäs purkamaan tätä juttu nyt ihan alusta asti, eli kirjoittelin viimeksi juuri ennen mun synttäripippaloita. No nehän pidin ja osanotto oli huimaa! Kutsuttuja ihmisiä oli toistakymmentä ja paikalla oli lisäkseni Heidi, Lauri (joka oli siis saapunut Heidin iloksi Sporeen lomailemaan), Jonna ja Jordan. Eli suomalaiset ja Jortsu, mikä oli siis kyllä ihan loistava yhdistelmä.

IMG_5542-normal.jpgJonna, mie ja Jortsu sisvistyneesti illallisella...

Ilta alkoi VivoCityssä ruokailun merkeissä. Suuntasimme halvan oluen perässä White Dog nimiseen ravintolaan jossa Tiger-olutta sai edulliseen 1,75 euron hintaan per lasi. Ruokakin oli vallan maittavaa ja seura sitäkin parempaa! Kun masut oli täynnä niin oli aika siirtyä nestemäiselle piknikille VivoCityn katolle SkyParkiin odottamaan karaokepaikkaan pääsyä.

IMG_5571-normal.jpgReilun tunnin odottelu palkittiin ja karaoke raikasi juomapelistä saadulla uudella tarmolla!

Täytyy vain sanoa, että fiksuna poikana Jordan katsoi parhaaksi poistua ennen karaokea... joten jatkoimme pelkällä suomalaisella sisulla (ja porukalla) eteenpäin. Illan aikana kuvatut videot kertoo kyllä ettei tota sävelkorvaa tai enkelimäistä lauluääntä oo kyl tälle neidille paljoo suotu niin ja niitä videoita ette sit tuu näkee! Ilta päättyi mukavasti siinä aamu neljän korvilla jolloin paikallisen grilliruoan jäljiltä löysimme taksikyydin kotiin. Kiitokset vielä kaikille loistoillasta!

No kuten odottaa saattaa seuraava päivä lähti sitten hieman hitaasti käyntiin ja olo oli aika muikea. Mutta onneksi oli rauhallinen viikonloppu vain edessä. Taas sitä pienessä mielessä menin vannomaan ettei moista juhlintaa pitäisi harrastaa ollenkaan ja kuinkas sitten kävikään. Reilun viikon päästä löysimme itsemme paikallisten suosimasta Zouk yökerhosta joka oli kyllä aikamoinen mesta:

IMG_5820-normal.jpg

Minä tyttö sitten otin tammikuun loppusuoralla lennon tuonne Thaimaaseen ja Phuketiin, jossa oli tarkoitus viettää aikaa ystäväni Yannickin kanssa. Majapaikkana oli Patong Beachillä sijaitseva The Nara Guesthouse, joka oli vallan miellyttävä paikka. Itse Patong oli aikamoinen turistirysä ja muutenkin hyvin, hyvin eri maailmasta kuin tää meidän ihanan Singaporemme.

On kyl melko jännää miten ne siä Patongin pääkadulla ovat osanneet kivasti niinku yhdistää ihan kaiken. Eli sieltä löytyy kaikki ruokapaikoista baareihin ja matkamuistomyymälöistä niihin strippiluoliin. Paikka oli tupaten täynnä aina iltaisin ja takuulla olisit saanut ostettua ihan mitä vaan sieltä jos olisit vain tietänyt mistä kysyä. Minutpa bongasivat paikalliset Lady-Boyt ja samaan kuvaanhan sitä piti päästä.

patong1-normal.jpgKyllä nää neidit on niin nättejä että oksat pois!

Phuketista läksimme sitten etsimään sitä oikeampaa Thaimaata. Suuntana oli Krabin saaristo, josta löytyikin pieniä paloja paratiisia. Yksi rauhallisimmista paikoista oli Ton Sai Beach missä vietimmekin kolme yötä nauttien hitaammasta elämänmenosta. Siellä kokeilin myös snorklausta, mikä oli kyllä mukavaa!

CIMG0635-normal.jpgLaskuvesi Ton Sai Beachillä. Ihan heti ei veneellä pois pääse. On mentävä siis kallion yli.

Ton Sain idyllistä piti kuitenkin luopua kun minun lomailuaikani alkoi lähestyö loppuaan. Ennen paluulentoani halusin kuitenkin tehdä jotain hyvää ja merkityksellistä. Silmiini pisti eniten joka paikassa näkyvillä olevat kulkukoirat, joten etsin paikallisen katukoirien kuntoutusjärjestön johon otin yhteyttä. Viimeisen päivän vietimme Phuketissa tehden vapaaehtoistyötä Soi Dog -säätiön koirien hyväksi. Se oli ihan parhautta!

CIMG0642-normal.jpgNämä kaverit olivat kilttejä kuin mitkä ja vain vailla huomiota ja ylläpitoa!

Tottakai itse kukin meistä voi laittaa tikkua ristiin kyseisten karvakuonojen hyväksi muun muassa heidän nettisivunsa kautta: www.soidog.org/

Thaimaassa vietetty aika oli aivan huippua! Sain mukavasti rusketusta, paljon hyvää ruokaa ja tietenkin valtavan ihania muistoja! Singaporeen ja arkeen palasin viikko sitten. Täällä taas kouluhommia ja sairastamista. Mystinen kuumeilu ja vatsaoireet päällä.. jepujee. Pakko vaan ois sinnitellä. Niin ja tukka on taas lyhyt. Siinäpä nää kuulumiset nyt taas sit olis.

Koittakaa jaksaa lukea ja kommentoida niin mie jaksan kirjoitella! Halit kaikille!